top of page
merja.puu.jpg

Gordon-ohjaajakoulutukset vuonna 2024


Toimiva Perhe, Toimiva Vuorovaikutus, Toimiva Koulu - ja Nuorten ihmissuhdetaitojen  koulutukset ovat yhdysvaltalaisen psykologin ja kouluttajan Thomas Gordonin kehittämiä, tutkittuja ja vuosikymmenten kokemuksella kehitettyjä vuorovaikutuksen koulutuksia.
Näissä koulutuksissa perehdyt kokemuksellisesti kurssin materiaaliin ja harjoittelet kurssin ohjaamista. Pätevöityessäsi ohjaajaksi kehität samalla omia vuorovaikutustaitojasi.

 

Toimiva Perhe-ohjaajakoulutus Rovaniemellä 15-17.2. ja 15-16.3.2024

( 5 op) 

Toimiva Perhe -ohjaajakoulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet lasten, perheiden, vanhempien ja ammattikasvattajien kanssa, tai olet itse kiinnostunut ohjaamaan vanhempia, tai vanhempien kanssa työskenteleviä.

 

Toimiva perhe on vanhemmille ja kasvattajille suunnattu käytännönläheinen kurssi vanhempien ja lasten välisen rakentavan vuorovaikutuksen vahvistamiseen.

 

Toimiva perhe -ohjaajaksi voivat kouluttautua esimerkiksi perhetyöntekijät, lastentarhanopettajat, lastenohjaajat ja muut kasvatusasioista kiinnostuneet aikuiset. "Ehdottomasti suositeltava koulutus mihin tahansa ihmissuhdetyöhön, vaikka ei koskaan vetäisi yhtään kurssia." (osallistujan palaute). Ohjaajakoulutus pätevöittää toimimaan Toimiva perhe -ohjaajana virallista kurssimateriaalia käyttäen.

Ohjaajakoulutukseen voivat hakeutua kaikki Gordon-vuorovaikutuskurssien (peruskurssien) ohjaamisesta kiinnostuneet.

Lisätietoa peruskurssin sisällöstä     TOIPE ohjaajakoulutus :: GTIry 

kurkkaa myös  videoesitys  

Toimiva perhe -mainosvideo - YouTube

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.2.2024 merja.hakola@icloud.com tai soittamalla 044 5380046

Hinta ; 850 euroa ( sis.alv)

 

Ohjaajakoulutukset sisältävät läsnäolon lisäksi etätehtäviä. Kurssin lähijaksojen ja etätehtävien jälkeen kouluttaja myöntää arvionsa perusteella osallistujalle ohjaajapätevyyden.

Ohjaaja myös allekirjoittaa ohjaajasopimuksen. Tämän jälkeen hänellä on oikeus järjestää GTI ry:n valtuuttamana suorittamansa koulutuksen mukaisia peruskursseja.


Maksut ja peruutusehdot ; Kurssi maksetaan ennen kurssin alkua. Peruuttamatta jääneestä osallistumisesta peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan. 

Mikäli osallistuja peruuttaa vähintään 7 pvä ennen kurssin alkua, palautetaan osallistumismaksu kokokonaisuudessaan. Sairaustapauksessa  sovitaan osallistumisesta ja maksuista yhdessä.

bottom of page