merja.puu.jpg

Gordon-ohjaajakoulutukset vuonna 2022


Toimiva Perhe, Toimiva Vuorovaikutus, Toimiva Koulu - ja Nuorten ihmissuhdetaitojen  koulutukset ovat yhdysvaltalaisen psykologin ja kouluttajan Thomas Gordonin kehittämiä, tutkittuja ja vuosikymmenten kokemuksella kehitettyjä vuorovaikutuksen koulutuksia.
Näissä koulutuksissa perehdyt kokemuksellisesti kurssin materiaaliin ja harjoittelet kurssin ohjaamista. Pätevöityessäsi ohjaajaksi kehität samalla omia vuorovaikutustaitojasi.
HOX; aikataulu muuttunut !!

Toimiva Vuorovaikutus-ohjaajakoulutus Seinäjoella 29-30.4 ja 6-7.6.2022

            (5 op)

Toimiva Vuorovaikutus -ohjaajakoulutus  sopii kaikille, jotka tarvitsevat osaamista vapaaehtoisten, seurakuntalaisten, asiakkaiden tai oman työyhteisön jäsenten vuorovaikutustaitojen ohjaamiseen. Kurssi soveltuu myös työyhteisöjen kehittämiseen​. 

Myös moni vapaaehtoinen on kouluttautunut Toimiva vuorovaikutus -ohjaajaksi.

 

Saat kurssin ohjaaja pätevyyden ja voit koulutuksen jälkeen pitää Toimiva Vuorovaikutus -koulutuksia saamasi materiaalin pohjalta.

Ohjaajakoulutus koostuu kahdesta koulutusjaksosta. Ensimmäisellä käymme läpi peruskurssin sisällöt ja toisella jaksolla perehdymme kurssin ohjaamiseen.

Katso lisää peruskurssin sisällöstä  TOIVU ohjaajakoulutus :: GTIry

Tai kurkkaa peruskurssin esittelyvideo Toimiva vuorovaikutus -kurssin mainosvideo - YouTube

Sitovat ilmoittautumiset; merja.hakola@icloud.com tai soittamalla 0445380046  viimeistään 14.4.2022

Hinta 750 euroa ( sis.alv)

 

Toimiva Perhe-ohjaajakoulutus Rovaniemellä 15 - 17.9 ja

14 - 15. 10 .2022

( 5 op) 

Toimiva Perhe -ohjaajakoulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet lasten, perheiden, vanhempien ja ammattikasvattajien kanssa, tai olet itse kiinnostunut ohjaamaan vanhempia, tai vanhempien kanssa työskenteleviä.

 

Toimiva perhe on vanhemmille ja kasvattajille suunnattu käytännönläheinen kurssi vanhempien ja lasten välisen rakentavan vuorovaikutuksen vahvistamiseen.

 

Toimiva perhe -ohjaajaksi voivat kouluttautua esimerkiksi perhetyöntekijät, lastentarhanopettajat, lastenohjaajat ja muut kasvatusasioista kiinnostuneet aikuiset. "Ehdottomasti suositeltava koulutus mihin tahansa ihmissuhdetyöhön, vaikka ei koskaan vetäisi yhtään kurssia." (osallistujan palaute). Ohjaajakoulutus pätevöittää toimimaan Toimiva perhe -ohjaajana virallista kurssimateriaalia käyttäen.

Ohjaajakoulutukseen voivat hakeutua kaikki Gordon-vuorovaikutuskurssien (peruskurssien) ohjaamisesta kiinnostuneet.

Lisätietoa peruskurssin sisällöstä     TOIPE ohjaajakoulutus :: GTIry 

 tai kurkkaapa videoesitys  

Toimiva perhe -mainosvideo - YouTube

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2.8 .2022 merja.hakola@icloud.com tai soittamalla 044 5380046

Hinta ; 850 euroa ( sis.alv)

 

Ohjaajakoulutukset sisältävät läsnäolon lisäksi etätehtäviä. Kurssin lähijaksojen ja etätehtävien jälkeen kouluttaja myöntää arvionsa perusteella osallistujalle ohjaajapätevyyden.

Ohjaaja myös allekirjoittaa ohjaajasopimuksen. Tämän jälkeen hänellä on oikeus järjestää GTI ry:n valtuuttamana suorittamansa koulutuksen mukaisia peruskursseja.


Maksut ja peruutusehdot ; Kurssi maksetaan ennen kurssin alkua. Peruuttamatta jääneestä osallistumisesta peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan. 

Mikäli osallistuja peruuttaa vähintään 10 pvä ennen kurssin alkua, palautetaan osallistumismaksu kokokonaisuudessaan. Sairaustapauksessa  sovitaan osallistumisesta ja maksuista yhdessä.